Tømmergade 14, 6830 Nørre Nebel   Se vores åbningstider

boschlogo.  castrol-logo.  pointslogo

Bilreparation og service på bil udføres professionelt

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Nr. Nebel Autoservice ApS kan tilbyde et omfattende udvalg af ydelser inden for service på bil og bilreparation.

Vi udfører bilreparation og service på bil for kunder fra for eksempel følgende byer: Nørre Nebel, Henne, Varde, Nymindegab, Hemmet, Bork, Lunde, Outrup, Vostrup, Tarm og Lønborg.

​Vedligehold og grundig service på bil

Hos os får du altid bilservice i topkvalitet og reservedele fra Bosch til overkommelige priser, uanset om bilen kører på benzin, diesel eller elektricitet. Som den smarte bilejer du er, ved du selvfølgelig at regelmæssig service forlænger bilens levetid og giver dig færre problemer. En god tommelfingerregel er at få kontrolleret bilen før vinteren og sommeren, eller inden du kører af sted på ferie. Vi kan også udføre tilpasset service i henhold til servicehæftet eller elektronisk interval.

Mekanisk bilreparation som pakketilbud

Selv om dagens biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slid gennem årenes løb. Vi har overkommelige pakketilbud for reparation eller udskiftning af f.eks. udstødning, støddæmpere, styretøj og hjullejere. Vi reparerer eller udskifter også mekaniske motorkomponenter som kølesystemer, indsugningsdele og tand- og drivrem ved behov.

Service på benzin- og dieselbiler

Bosch er førende leverandør af moderne brændstofindsprøjtningsteknologi. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertise og service af højeste kvalitet både for diesel- og benzinbiler. Vi udfører bilreparation af benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, tændingssystemer, indsugningssystemer og udstødningssystemer, samt kontrol af emissioner og udledninger.

Hvad koster service på bil?

​Prisen på et serviceeftersyn er blandt andet afhængig af opgavens omfang. Kontakt os i dag og få et stærkt, uforpligtende tilbud på bilservice til en billig pris.

Bestil tid til bilreparation eller service på bil

​Hos Nr. Nebel Autoservice har vi samlet alt under samme tag. Din bil er således i trygge hænder hos os. Vi giver gerne et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt vores værksted på telefon 75 28 81 41 eller send en e-mail til info@boschnrnebel.dk. Vi glæder os til at forkæle din bil.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt