Tømmergade 14, 6830 Nørre Nebel   Se vores åbningstider

boschlogo.  castrol-logo.  pointslogo

Omsyn af bil udført på professionel vis​

​Blev din bil ikke godkendt til syn sidste gang? Så kig forbi Nr. Nebel Autoservice ApS for at få foretaget et omsyn af din bil. Vi har stor erfaring på området og kan derfor tilbyde omsyn af mange forskellige biltyper og -mærker. Vores kunder kommer primært fra Varde, Hemmet, Lunde eller Outrup, men alle kunder er velkomne hos os.

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi blandt andet tilbyde omsyn af bil som ikke blev godkendt til syn. Vi er et godkendt omsyns-værksted af Færdselsstyrelsen, hvilket garanterer, at din bil igen bliver sikker på vejene.

Hvad koster omsyn af bil?

Den nøjagtige pris på omsyn af bil varierer fra opgave til opgave. Typisk er opgavens omfang nemlig forskellig fra omsyn til omsyn, hvilket afspejles i prisen. Vores priser er dog altid konkurrencedygtige, og vi er heller ikke tilbageholdende med at sammensætte et godt tilbud til dig.

Et omsyn tager dog som regel ikke så lang tid som et periodisk bilsyn. Ved denne type af syn, tjekker vi, at tingene på synsrapporten er blevet udbedret, så de lever op til lovens krav inden for trafiksikkerhed og miljø. Hvis ikke de efterlever kravene, fikser vi gerne din bil, så alle krav opfyldes.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi lave en aftale til omsyn af bil, så kontakt os gerne med det samme, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

Vi kan kontaktes på telefon 75 28 81 41 eller på mail info@boschnrnebel.dk, så vender vi straks tilbage. 

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt